Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вече си намерих части за колата, като сумата която ще дам е около 320-330 лв.
    - Преден капак - 150лв.
    - Броня - 100лв.
    - декоративна решетка - 20лв.
    - ляв фар - 40лв.
    - въздушен филтър - 9 - 11 лв.
    VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Някой знае ли как се свалят облегалките за главата на предните седалки?От по.старите са,преди фейса.
      Благодаря предварително!
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
        Някой знае ли как се свалят облегалките за главата на предните седалки?От по.старите са,преди фейса.
        Благодаря предварително!
        Кире,

Търсачката е голема работа:
        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E3%E0%EB%EA%E0

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6847

Айде успех!

Comment

• Мерси Влади!
          Това успя да ми скъса нервите
          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
            Вече си намерих части за колата, като сумата която ще дам е около 320-330 лв.
            - Преден капак - 150лв.
            - Броня - 100лв.
            - декоративна решетка - 20лв.
            - ляв фар - 40лв.
            - въздушен филтър - 9 - 11 лв.
            Много ти взимат за капака !

Comment

• Толкова ми искат, а ако взема да си поръчам нов ми излиза към 450 кинта. А и като взема частите, ще бъдат пребоядисани. Но да се надявам тази седмица да ги взема и колата да е готова за другата седмица, поне.

Comment

• абе да питам аз още нещо ... и 2-те ми странични стъкла се смъкват без проблеми но като започна да ги вдигам и все едно се накланят напред ... и трябва да им помагам с ръка ... гледах релсите са си наред УЖ не мога да забележа нищо нередно ...
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• ланбдасонда за 145 1.6 в16 99г. някои има ли

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    абе да питам аз още нещо ... и 2-те ми странични стъкла се смъкват без проблеми но като започна да ги вдигам и все едно се накланят напред ... и трябва да им помагам с ръка ... гледах релсите са си наред УЖ не мога да забележа нищо нередно ...
                    +1! Накланят се напред и заклинват. Ако ги отворя около8-10 см, няма проблем, но ако ги сваля повече или до долу - вдигането послее голяма мъка.

Пичове помагайте!
                    sigpic
                    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                      Толкова ми искат, а ако взема да си поръчам нов ми излиза към 450 кинта. А и като взема частите, ще бъдат пребоядисани. Но да се надявам тази седмица да ги взема и колата да е готова за другата седмица, поне.

Купувал съм си части от колеги тук във форума и цените са били по ниски от тези, които си обявил тук.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                        +1! Накланят се напред и заклинват. Ако ги отворя около8-10 см, няма проблем, но ако ги сваля повече или до долу - вдигането послее голяма мъка.

Пичове помагайте!
                        намажете релсите с грес и проверете правилно ли са монтирани всички уплътнения.
                        точка

Comment

• дара бара

здравейте колеги.искам да попитам от каде да си кача снимки на профилат.снощи се регистрирах

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                            абе да питам аз още нещо ... и 2-те ми странични стъкла се смъкват без проблеми но като започна да ги вдигам и все едно се накланят напред ... и трябва да им помагам с ръка ... гледах релсите са си наред УЖ не мога да забележа нищо нередно ...
                            Еййй ,ама голям проблем имаш с ВДИГАНЕТО на самолета.АЗ щях да ти оправя проблема , но така и не намери време да дойдеш да погледна,а бях ти каЗал че и моите бяха доста Зле.Сега като се прибереш ще имаш повечко парички и ще можеш да си оправиш проблема като си вЗемеш две врати :P
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                              Купувал съм си части от колеги тук във форума и цените са били по ниски от тези, които си обявил тук.
                              На мене ми трябват части от Враца, но от Алфата, която гледах само бронята няма да я взимам, защото е тунингована и ще търся друга.

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                                Еййй ,ама голям проблем имаш с ВДИГАНЕТО на самолета.АЗ щях да ти оправя проблема , но така и не намери време да дойдеш да погледна,а бях ти каЗал че и моите бяха доста Зле.Сега като се прибереш ще имаш повечко парички и ще можеш да си оправиш проблема като си вЗемеш две врати :P
                                Устъй са устъй самного са зле джамовете ... напао незнам де да одя да ми ги праят ... Аз се пробвах ама нали ти казвам нищо нередно не успях да видя
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X